Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ «ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ 2018»

«Ας κρατήσουν οι χοροί» είναι ο τίτλος της Μεγάλης συναυλίας που θα πραγματοποιήσει στις 29 Ιουνίου ο Διονύσης Σαββόπουλος στο φεστιβάλ «Αμαθούσια 2018».

Με μια μεγάλη ορχήστρα αποτελούμενη από οκτώ εξαιρετικούς μουσικούς με επικεφαλής τον Γιώτη Κιουρτσόγλου, θα χαρίσουν στους φίλους του αγαπημένου καλλιτέχνη μια σπουδαία βραδυά με όλα τα μεγάλα τραγούδια του.

Μαζί του η Ιωάννα Πολέμη, μια σπουδαία ανερχόμενη τραγουδίστρια που συνεργάζεται  με τον Διονύση Σαββόπουλο τα τελευταία χρόνια.

Τις ενορχηστρώσεις επιμελήθηκαν ο Γιώτης Κιουρτσόγλου και ο Άδμητος Πιτσιλλίδης.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος  έχει επιμεληθεί το πρόγραμμα και  έχει επιλέξει ο ίδιος τα τραγούδια για να ευχαριστήσει τους πολυπληθείς φίλους του  και, το κυριότερο, να συμμετέχουν μαζί του στην συναυλία τραγουδώντας όλα τα υπέροχα του τραγούδια.

«Ας κρατήσουν οι χοροί», «Ζεϊμπέκικο (Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια)», «Θαλασσογραφία», «Μια θάλασσα μικρή». «Μη μιλάς άλλο γι’ αγάπη», «Στη συγκέντρωση της Ε.Φ.Φ.Ε.», «Τι έπαιξα στο Λαύριο», «Ωδή στο Γεώργιο Καραϊσκάκη», «Τι να τα κάνω τα τραγούδια σας», «Η Συννεφούλα» είναι μερικά από τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει  ο μεγάλος μας Νιόνιος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου ώρα 21:00 στον χώρο στάθμευσης Τουριστικής Αγίου Τύχωνα

Για πληροφορίες, τηλ25 323567 και 25 878744

Το φεστιβάλ «Αμαθούσια» διοργανώνεται από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα

Στοιχεία Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 29/06/2018, 21:00
Τοποθεσία: Public Parking Agios Tychonas

Φωτογραφίες